.

 

100% Natuurlijk | Geen nanotechnologie | Volledig dierproefvrij

Gratis verzending binnen NL boven de €75,- 

Privacy Statement

Privacy Statement 

Nienie’s is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen van de AVG, Algemene verordening gegevensbescherming.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Nienie's verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in
  correspondentie en telefonisch
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Bankrekeningnummer

Met welk doel verwerken wij persoonsgegevens
Wij gebruiken uw gegevens met het doel uw bestelling te verwerken en te versturen.

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens
Wij bewaren uw persoonsgegevens tot 12 maanden na de laatste aankoop. Ordergegevens tot 7 jaar na het plaatsen van de order. (Vanwege verplichting naar de belastingdienst).

Delen van persoonsgegevens met derden
Nienie's verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@nienies.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Nienie's zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Nienie's wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Nieuwsbrieven
Onze nieuwsbrief wordt alleen naar u verstuurd wanneer u hiervoor zelf hebt aangegeven deze te willen ontvangen via aanmelding. Afmelden kan ten alle tijden. Uw afmelding wordt zsm verwerkt, tot uiterlijk 4 weken na uw afmelding.

Vragen over ons Privacy beleid
Nienie's neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@nienies.com

Onze gegevens
Nienie’s
Vestigingsadres: Kraaiensteinlaan 133, 6825 DE Arnhem
Telefoonnummer: +31 6 53 63 07 33
Info@nienies.com
KVKnummer: 68353219